Sportsmassage2020-06-22T18:13:20+02:00

Project Description

Sportsmassage

BOOK DENNE BEHANDLING

Sportsmassage

BOOK DENNE BEHANDLING

Optimer din krop til bedre præstation

Hvad enten du er sportsudøver eller en person med helt almindelige smerter, er sportsmassage en effektiv behandling. Det kan også være en forebyggende behandling til at restituere bedre og hurtigere. Behandlingen kan være en kombination af forskellige behandlingsformer afhængig af dit behov.

  • Muskelspændinger

  • Ryg, nakke og skulder smerter

  • Sportsskader

  • Forebyggelse af skader

Dybdegående fysiurgisk massage løsner og blødgør din muskulatur og hjælper med at transportere ophobede affaldsstoffer væk. Dine muskler kan eksempelvis være ømme grundet hård træning, men de kan også være ømme grundet infiltrationer fordi du sidder meget foran computeren. Massagen kan kombineres med udspænding, triggerpunkt terapi, akupunktur, cupping og kinesiotaping – afhængig af dit behov.

I’m a massage therapist. What’s your super power? 😉

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg