Lev Bedre messe

Lørdag og søndag den 27. og 28. april er jeg at finde i FrederiksborgCentret i Hillerød til messen Lev Bedre. Med over 80 udstillere og 25 workshops er den et besøg værd. Læs om messen og se de forskellige udstillere her.

Er du interesseret i at komme ned og besøge messen? Hold øje med min Facebook side hvor du kan vinde 2 gæstebilletter i en konkurrence.  Besøg min Facebook side her.

Fra i dag får alle kunder på briksen 2 gæstebilletter til messen med sig hjem.

Besøger du mig på messen har du mulighed for at vinde en 45 minutters behandling efter eget valg.

Jeg glæder mig til at se dig på stand B2 den weekend.

2019-04-08T07:56:23+02:00

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg