Lifting Gua Sha2020-05-05T10:44:14+02:00

Project Description

Lifting Gua Sha

BOOK DENNE BEHANDLING

Lifting Gua Sha

BOOK DENNE BEHANDLING

Ansigtslækkerier

Lifting Gua Sha er en ansigtsbehandling hvor jeg kombinerer cupping, kinesisk gua sha og japansk facelifting. Tilsammen giver disse naturlige teknikker et fantastisk ansigtsløft, som også afbalancerer alle kroppens organer og giver velvære i hele kroppen.

  • Forbedrer blodcirkulation

  • Giver fornyet glød

  • Fremmer hudens smidighed

  • Mindsker mørke rande og poser under øjenene

  • Afspænder ansigtsmusklerne

Lifting Gua Sha behandlingen er sammensat af de bedste opstrømmende og anti-age teknikker til ansigtet. Cupping løfter bindevævet og tilfører ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer. Gua Sha øger blodcirkulationen og styrker kollagendannelsen, som styrker hudens smidighed. Japansk Facelifting løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler.

Efter en Lifting Gua Sha behandling bliver du opløftet indefra og i hvertfald også udefra.

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg