Neuromuskulær Terapi2019-12-14T21:54:52+02:00

Project Description

Neuromuskulær Terapi

BOOK DENNE BEHANDLING

Neuromuskulær Terapi

BOOK DENNE BEHANDLING

En yderst effektiv behandling

NMT eller sportszoneterapi er en kombinationsbehandling, hvor jeg med zoneterapi på fødderne, akupressur samt manipulation af de store muskler, hurtigt og effektivt afhjælper skader med langt færre behandlinger og hjælper, hvor andre har givet op.

  • Ondt i ryggen, iskiasproblemer, muskelspændinger, overanstrengelse

  • Sportskader, forstuvninger, forstrækninger

  • Golfarm, tennisarm, musearm

  • Piskesmæld, spændingshovedpine

  • Præstationsfremmende for sportsfolk

Jeg opvarmer først muskezonerne med hård zoneterapi under fødderne. Herefter løsner jeg kroppens muskelgrupper med både akupressur og “smutning” af musklerne. Behandlingen reducerer hurtigt spændinger og hjælper kroppen med at udsende endorfiner, som giver det øjeblikkelige resultat.

I’m a massage therapist. What’s your super power? 😉

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg