Baby massage

Hvorfor baby massage?
Hjælp dit barn til bedre søvn, hyppigere afføring og færre skrigeture. Få teknikker med hjem som du selv kan bruge.
Ud over at det giver dit barn en masse nærvær og tryghed, så styrker du samtidig barnets motorik, koncentrationsevne og koordinationsevne. Barnet mærker en omsorg og får et bedre kropskendskab.
Ligesom os voksne, kan dit barn have spændinger som forhindre dem i at udfolde sig motorisk og derfra holde sig tilbage. Disse spændinger kan løsnes nemt, så dit barn igen kan bevæge sig frit uden smerter eller ubehag.
Har dit barn svært ved at komme af med sin afføring, sover dårligt, svært ved at falde i søvn, eller har dit barn ofte skrige-ture, kan det også her, være en god ide med massage, da det kan sætte gang i mave/tarm systemet, og dermed give en god cirkulation og energi til kroppen og så stimulere det barnets berøringssans.
Baby massage hos Mølcks Massage Allerød hver fredag fra kl. 8 – 14. Bestil tid på www.bodyvelvaere.dk/bestil-tid.
#babymassage #baby #allerød  #massage #visespåbriksen
2020-10-29T15:58:29+02:00

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg