Recovery Boots2019-09-04T17:51:39+02:00

Project Description

Recovery Boots

BOOK DENNE BEHANDLING

Recovery Boots

BOOK DENNE BEHANDLING

Opnå bedre og hurtigere restitution

Få det maksimale ud af din træning ved at undgå trætte og tunge ben efter en træning. Bootsene anvender komprimeret luft til at massere eller fjerne væske og hævelse. Jeg har top modellen med 8 kamre hvor du både kan få lymfedrænage, massage og muskelafspændning.

  • Forkorter restitutionstiden

  • Øger blodgennemstrømningen

  • Modvirker hævet og ømme muskler

  • Afhjælper ødemer og hævelse i benene

Bootsene øger blod gennemstrømningen i muskulaturen, samt sikrer lymfens evne til at bevæge sig frit. Disse 2 ting sænker din restitutionstid. 20-30 min. i boots’ene svarer til 48 timers passiv restitution. Har du stadig hævelser efter en forstuvet fod eller operation, kan du mindske hævelsen efter 30 min i boots’ene.

I’m a massage therapist. What’s your super power? 😉

SUSANNE WILLERUP, Sportsmassør

Giv dig tid. Bliv behandlet. Bliv forkælet. Pas på dig.

Trænger du til forkælelse og lidt luksus? Har du set pakken LUKSUS FORKÆLELSE? Det er en kombination af Fysiurgisk Massage og Japansk Facelifting. 90 min. velvære til 600 kr.

BOOK NU

SIDSTE NYT

MERE OM MIG

Ud over at være Fysiurgisk Sportsmassør, arbejder jeg med administrative opgaver inden for salg og marketing i FrederiksborgCentret i Hillerød. Herudover forhandler jeg lækre hudpleje produkter og kosttilskud.
Min sunde og aktive hverdag er fyldt med masser af  motion, antiinflammatorisk kost, yoga og meditation og et positivt mindset.
Jeg glæder mig til at se dig på briksen.
Mange hilsner
Susanne

Tidligere indlæg